Utbildning i Yuen Metoden…….SE


Yuen Metoden är en unik alternativ Energimedicinsk healing behandlingsmetod.
Den kan på ett mycket snabbt och effektivt sätt identifiera ditt problems/symtoms olika grundorsaker som kan finnas på många olika nivåer i kropp och sinne och sedan permanent lösa upp dessa så att kroppen kan läka sig själv och du slutligen blir fri från dina problem/symtom. Den healar på alla nivåer, obalanser i kroppen, själen och cellminnet.

Yuen Metoden kommer från Kina med Dr Kam Yuen, han har haft metoden i sin släkt i 35 generationer men den har sitt ursprung från Shaolin munkar i Indien.
Du kan läsa mer under behandlingar Yuen Metoden.

Efter utbildningen som är på 2 dagar kan du behandla andra (yrkesmässigt) familj och dig själv. Fungerar lika bra på djur som på människor.  Jag finns med dig som fortsatt stöd efter utbildningen.
Boken Människokroppen av Steve Parker  (eller ngn liknande anatomibok som visar alla delar i hela kroppen) behövs för utbildningen, finns på t.ex  adlibris, bokus.

Diplom efter avslutad utbildning ingår.

Vid intresse kontakta mig gärna för nästa utbildningsdatum.

Anmälan-namn, mobilnr och mail adress behövs vid anmälan som går bra att göra till mobil 0733-875277 eller via mail susannesenergimedicin@telia.com bekräftelse på din anmälan och betalningsanvisning kommer tillbaks via mail.

Kommer att lägga ut nästkommande utbildningsdatum här…….

*2 dagars Yuen Metoden utbildning 3800 kr