Recensioner

Jag fick ta emot en Yuen-behandling av Susanne på distans. Det var en helt otroligt skön och djupt avslappnande behandling. Nästan omgående när jag lagt mig skönt tillrätta kunde jag känna Susannes kärleksfulla fokus på mig. Hennes närvaro i min kropp/mitt energisystem var mycket påtaglig. Jag upplevde de helande energierna som mjuka pulsationer/vågor genom hela kroppen, ibland intensivare på ett ställe. Kände mig som insvept i ett mjukt fluffigt moln av en kärleksfull närvaro och kraft som mycket mjukt hjälpte mig lösa spänningar, fysiskt och emotionellt och den processen fortsatte den kommande veckan. Vill i det varmaste rekommendera Susanne! Hon är så kunnig, trygg och lugn och har en otroligt kärleksfull närvaro i allt hon gör! Nu två veckor senare, kan jag fortfarande känna av behandlingen när jag stillar mig, de mjuka lugna helande energierna, cellerna minns.

Oändligt  Tack och Stor Kram!  Caroline

Jag har fått EnergiRensning . Hamnade djupt och kände när det släppte något, även färger etc såg jag. Fick reda på av Susanne att detta varit och stört i ca 9 månader. Bläddrade i almanackan och kom fram till när denna obalans skett. Hon är kraftig i sitt arbete och tar sig tid till samtal. Det känns att hon arbetar från hjärtat. Tacksam, kan verkligen rekommendera.

Åsa

Jag har fått en mycket fin distanshealing av Susanne! Hon är mycket inkännande och jobbade ”right on spot” på de problemområden som jag behövde. Kände hur min kropp tog emot, ett stort lugn och mycket kärlek. Jag ger gärna Susannes Energimedicin mina bästa rekommendationer.     

Ett stort tack från BrittMarie

Har gjort Hypnosterapi vid två tillfällen av Susanne. Syftet var att kunna läka mina relationer till mina föräldrar för att minska stress och oro. Susanne gjorde detta på ett lugnt och fantastiskt sätt som genast gav resultat. Jag fick en helt annan bild av mina föräldrar och även tidigare generationer och även mig själv som barn. Jag har kunnat förlåta mina föräldrar och mest av allt mig själv och kan se på mig själv på ett annat kärleksfullare sätt. Relationen till min Pappa ändrades direkt och det är jag så tacksam för. Jag kan verkligen rekommendera dig att göra Hypnosterapi med Susanne. Det förändrade mitt liv.                                  

Mvh Marie-Louise

Önskade hjälp med panikångest, rädsla och fobi. Jag har varit rädd för mycket, spindlar och främmande män mest av allt och det har begränsat mitt liv. Har fått panikångest de senaste två åren och det är väldigt jobbigt. Jag gjorde Hypnosterapi med Susanne två gånger där vi jobbade med händelser som varit jobbiga i mitt nuvarande och tidigare liv. Efter det har jag slutat att vara så rädd för det som inte är farligt och får inte längre panikångest. Men spindlar är fortfarande läskiga.

Hälsningar Ellinor

Att komma till Susanne känns oerhört välkomnande. Hon utstrålar trygghet och ett stort lugn. Jag känner mig väl omhändertagen. Susanne är mycket förtroendeingivande och har stor kunskap inom flera ämnesområden när det handlar om alternativa behandlingsmetoder. Susanne pratar med insikt inom flera områden som i kombinationer ger stor effekt för den enskilda individen. Denna trygghet och värme ger mig en avslappnad inställning vid hypnosen. Guidningen under hypnosen känns mjuk och följsam. Hypnosen gav mig insikter om varifrån mina egna känslor kom ifrån. Har fått en möjlighet att börja min bearbetningsprocess som jag är oerhört tacksam för. Har kunnat arbeta vidare med mig själv på ett mer konstruktivt och målinriktat sätt. Tack än en gång Susanne för möjligheten att få göra hypnosen hos/med dig.

Tina

Jag sitter på en höbal och analyserar och känner in efter två tillfällen Hypnosterapi. Efter två tillfällen av Hypnosterapi där Susanne är otrolig som med en trygg hand kan leda en i hypnosen. Mitt mål med Hypnosterapi var att förstå varför mina relationer alltid sett ut som de gör. Men in i hypnosen så var det ett annat bakomliggande problem som var grunden och som handlade om förlust av de man älskat i tid och förtid. Nu har jag förståelse för att jag måste släppa taget och försona mig med den sorg som kommer av detta. Jag kan varmt rekommendera Susannes Energimedicin och Hypnosterapi.

Mvh Peter

Tack Susanne för att du hjälpt mig med många års sömnproblem med hjälp av Hypnosterapi. Jag rekommenderar varmt både hypnos och Susanne för Susanne är en superduktig terapeut.

Carina

Har varit rökare i över 30 år och har flertal gånger försökt sluta röka men utan resultat. Då träffade jag Susanne och fick Hypnosterapi vid två tillfällen. Istället för ca 30 cig om dagen har jag nu minskat till 3.  Slutar helt om två veckor ”både jag och min fru har nu slutat helt” detta hade jag inte klarat utan Susanne. Varmt rekommenderar Susannes Energimedicin och stort tack för din hjälp.

Kram Adnan

Tack för en fantastisk Regressions-tidigare liv behandlingen igår, jag lämnade smärtan och känner mig fri!

Kram Susanne

Tack för behandlingen idag. Känns verkligen när du jobbar. Rekommenderar EnergiRening varmt.

Ingela

Tack för Regressions-tidigare liv behandlingen igår, det kändes bättre redan inatt.

Susanne