EnergiRensning

Vill du rensa bort det som hindrar dig från att bli den som du kom hit för att bli. Hittar du inte in till dig själv ”vem du är”, har du provat mycket men känner ändå att något stoppar dig att du inte blir ”frisk” mår ”bra”.

Känner du inte att du kommer vidare så har du kanske energier på dig som inte hör hemma där, energier som har hamnat fel, kommit till dig av en anledning (du behövde dem kanske en gång) men som stannat kvar och behöver hjälp att komma hem där de hör hemma.

Energier som vi fått med oss  av olika anledningar kan skapa en otrolig obalans, oreda, smärta, känsla av att sitta fast, inte komma vidare, inte hitta rätt, hopplöshet, sorg, rädsla.

Du har kanske haft energierna länge på dig i ditt system, även de som vi inte mår bra av och behöver eller ska ha på/i oss kan upplevas som en ”falsk” trygghet och kännas som en saknad och sorg när vi släpper dem.

Jag känner in var energierna sitter och hjälper dig och energierna med stor tacksamhet att separera er, att de ska få komma hem och att ni slutligen ska bli fria. Fyller på dig med ljus och kärlek.

Fungerar lika bra på distans som vid ett fysiskt möte.

  • EnergiRensning ca 60 min 750 kr